Onafhankelijk platform
Voor werk dat een
HanZ
          WAARACHTIG     -     RECHTVAARDIG    -    WELLUIDEND   -    ZUIVER
verdient
Met Petrus op weg: 1 Petrus vanuit het perspectief van het Exodusverhaal

Door:  W.Pieter van den Berg en Janne IJmker

208 p.

€ 16,50  inclusief verzendkosten
(Klik op de voorkant voor meer informatie)Uw email adres:
Opmerkingen
Straat
Postcode en plaats
Naam
(verplicht)
(verplicht)
(verplicht)
(verplicht)
Voor een bestelling a.u.b. uw gegevens invullen. Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u van ons een email ter bevestiging.
In 'Met Petrus op weg', dat ik met hulp van Janne IJmker, heb geschreven, zijn vele jaren van onderzoek, cursus-geven en preken verwerkt. Het is gedrukt in full colour met veel foto's, toelichtingen en ruimte voor aantekeningen (je kunt het hier <https://www.scribd.com/doc/242033025/Leesfragment-uit-Met-Petrus-Op-Weg-1-Petrus-vanuit-het-perspectief-van-het-Exodusverhaal> inzien).  Met dit boek hoop ik ook anderen enthousiast te maken over Petrus' uitleg van Gods weg en bedoeling met ons leven. Ook als het allemaal niet zo gladjes verloopt in het leven en er allerlei vragen of twijfels bij ons opkomen. Petrus gebruikt daarom het Exodusverhaal om zijn lezers te laten zien dat Gods weg met hen ook niet altijd gemakkelijk is maar dat Hij hen daardoor wel wil vormen voor een goed en gezond leven met God en de naaste. Om de inhoud van de 1 Petrus dichtbij de lezer te brengen gebruiken we veel praktische voorbeelden uit ons eigen leven.
     De foto op de voorkant is genomen in het Pantheon in Rome. Door de opening in het dak worden mensen in de duistere ruimte soms toch opeens in een helder licht geplaatst. De rode Volvo Amazone, en de restauratie ervan, gebruik ik in het boek als voorbeeld voor het herstelproces in het leven van de geadresseerden, waarover Petrus schrijft in de brief en waarmee hij de gelovigen wil bemoedigen.

Twee reacties van lezers:

Heb gisteravond en vanmorgen al weer veel gelezen in je boek…..kan hem niet neerleggen…leest als een trein ….prachtige en ontroerende stukken bij die mijn hart raakte.

Hoi WP, gisteravond voor het slapen gaan even begonnen in het 1e hoofdstuk, dat heb ik in 1x uitgelezen en heb zin om vanavond verder te gaan...